Echtscheiding

Bij een echtscheiding komt er een hoop op u af, moet er veel geregeld worden en het zorgt voor onzekerheid over de toekomst. Uw nieuwe toekomst is voor een groot deel afhankelijk van de financiële (on)mogelijkheden. Omdat u emotioneel u al genoeg te verwerken heeft, is het belangrijk dat u rust en overzicht heeft bij het financiële aspect zodat u ook in deze heftige tijden de juiste beslissingen kunt maken.

VersGil Financiële diensten helpt u hierbij. Er moeten veel beslissingen genomen worden. Waar gaan jullie wonen; blijft één van jullie wonen in de koop- of huurwoning of zetten jullie het huis te koop? Hebben jullie kinderen en kiezen jullie voor co-ouderschap? Is één van beide partijen alimentatieplichtig?

VersGil Financiële diensten heeft bij het maken van deze beslissingen een unieke aanpak. Wij brengen namelijk uw financiën op voorhand in kaart, in plaats van achteraf. Hierdoor weet u precies hoeveel geld u na de echtscheiding nog in de portemonnee heeft om van te kunnen leven. Vervolgens gaan wij met u om tafel om zo voor een soepele afwikkeling te zorgen. Uitgangspunt is altijd dat u er samen in goed overleg uit komt, zodat u de scheiding op een prettige manier kunt afwikkelen.

Het maken van afspraken over geld is niet makkelijk. Eigenlijk hebben jullie hierin compleet tegenstrijdige belangen. U wilt hier financieel zo goed mogelijk uit komen, maar de ex-partner wil dat ook. Dat maakt het soms lastig om het eens te worden. Bij scheidingen gaan de meeste discussies dan ook over geld. Soms zorgen deze discussies ervoor dat het niet meer lukt om samen tot afspraken te komen. Om dit te voorkomen kan het verstandig zijn om een mediator in de arm te nemen. Wij werken nauw samen met een kantoor dat gespecialiseerd is in het oplossen van geschillen door mediation.

VersGil Financiële diensten heeft het keurmerk RFEA. Dit keurmerk is een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies. Hierdoor weet u zeker dat uw belang voorop staat!

Close Menu