Verzekeringen

Met verzekeringen kunt u inkomens- en vermogensrisico’s afdekken. De toekomst kunnen we namelijk niet voorspellen. Al plannen we uw financiën tot op de eurocent nauwkeurig, op uw route zult u ongetwijfeld een aantal onverwachte gebeurtenissen tegenkomen.

Gebeurtenissen, zowel grote als kleine, die van invloed kunnen zijn op uw financiën. Bal door de ruit, blikseminslag, parkeerdeuk, waterschade, een gebroken been of een onverhoopt overlijden. Het overkomt ons allemaal en het komt altijd verkeerd uit. Daarom kan het verstandig zijn om een aantal risico’s af te dekken.

VersGil Financiële diensten helpt u bij het bepalen van de risico’s en de impact hiervan, zodat u kunt beslissen of u dit wilt afdekken of niet. Het is onze filosofie dat u alleen verzekeringen afsluit voor de risico’s die u zelf niet kunt of wilt dragen.

Uw persoonlijke situatie kan van tijd tot tijd veranderen, maar uw verzekeringen worden niet automatisch aangepast. Misschien betaalt u wel veel te veel of bent u juist onderverzekerd? Het is verstandig zo nu en dan uw verzekeringen te controleren.

Close Menu