Over VersGil

VersGil Financiële diensten, opgericht in 2016, helpt zowel particulieren als ondernemers de weg te vinden in de complexe wereld van financiën.

Volledig onafhankelijk en niet gelieerd aan enige financiële instelling streven wij ernaar al onze relaties het best mogelijke advies te geven. Onze visie is dat de aangedragen oplossingen flexibel en inzichtelijk, maar vooral passend moeten zijn. Door onze onafhankelijke positie kunnen wij steeds de producten selecteren die het beste voldoen aan deze eisen.

Onafhankelijk financiële advisering vereist meer dan alleen betaald worden door de klant. Het vereist ook een creatieve denkwijze waarin oplossingsrichtingen worden losgekoppeld van productgerichte oplossingen.

Om uw belangen zo optimaal mogelijk te kunnen behartigen zorgen we ervoor dat wij permanent op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op ons vakgebied. Ook zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie voor gecertificeerd financieel planners (FFP) en de stichting voor erkend financieel adviseurs (SEH).

Team

Erik Gillissen

Erik Gillissen FFP CFP®

Oprichter / Financieel planner

Na mijn studie Economie & Recht ben ik in 2008 begonnen in de financiële dienstverlening. Als allround adviseur voorzie ik mijn relaties al geruime tijd van advies op het gebied van de persoonlijke financiën, in de breedste zin van het woord. Ik ben geboren en getogen in Haarlem en woon nu samen met mijn vrouw, dochter en hond in Santpoort-Noord. In mijn vrije tijd geniet ik van een sportief en sociaal leven.

Paul Verspoor

Paul Verspoor FFP CFP®

Oprichter / Financieel planner / Docent

In 1994 ben ik mijn loopbaan als financieel adviseur begonnen en even later tevens als docent. Mijn advisering wordt gekenmerkt door klantgerichtheid en vakkundigheid. Met mijn enthousiasme, ervaring en humor probeer ik voor mijn cursisten een inspirator te zijn. Omdat een adviseur en trainer nooit ‘klaar’ is, vind ik het een vanzelfsprekendheid mij te blijven ontwikkelen middels vakgerichte trainingen.

Close Menu